Лаборатория

САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО- ТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ  •СТАНИ ДЕНТ•  извършва специфични технически дейности и производство на специализирани медицински и помощни средства.“
picture-1Творческата енергия и технологичното обезпечение на САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО- ТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ  •СТАНИ ДЕНТ• са насочени в зоната на високоестетичните и биологично издържани неснемаеми и комбинирани реставрации. Затова лабораторията залага на непрекъснато актуализиране на познанията, повишаване на критериите за работа, въвеждане на водещите методи, технологии и лабораторна апаратура от най-висок клас. САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО- ТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ  •СТАНИ ДЕНТ•  инвестира в най-доброто, предлагано от световните компании-производители и залага на опита на доказани международни професионалисти.

Модерно оборудване и безупречна среда

165156В САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО- ТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ  •СТАНИ ДЕНТ•  работим с модерна апаратура от водещи световни производители и непрекъснато внедряваме нови технологии, с което гарантираме високото качество на обслужване. Следим стриктно за стерилизацията и дезинфекцията по време на всички етапи от работата ни, като прилагаме европейски стандарти и добри практики.

В лабораторията  се изработват  коронки и мостове от цирконй, металокерамика, еластични протези, силиконови протези, шини за бруксизъм, шини за избелване и др. Ние разработваме и произвеждаме  БИОИМПЛАНТИ, които се имплантират без операции и са 100% биопоносими при всички пациенти, без отхвърляне от организма и без алергии . Стремежът да се създаде максимално естетична зъбна конструкция, често води до нарушаване на правилната функция на зъбите. За  да се избегне това, в нашата лаборатория се работи само със специализирано оборудване – артикулатори и лицеви дъги, което гарантира най-висока точност на изработените зъбни конструкции. Без намесата на качествена лаборатория, всички добри намерения и обещания на стоматолога към пациента са само търговски трик, липса на адекватност, и гаранция за траен, незадоволителен резултат.

p308-4-jpgВсичко, което днес е символ на естетичната, ортопедична стоматология е плод на технологичното, методично и творческо израстване на зъботехническата лаборатория. Това се случва благодарение на непрекъснатия ентусиазъм и инвестиране в най-добрите продукти, както и на активния обмен на опит между конкуриращи се професионалисти. Зъботехническата лаборатория неслучайно изпреварва клиниката, що се отнася до усъвършенстването на критериите и осигуряването на методи и технологични процедури.
Ежедневно всеки зъботехник е ангажиран с нелеката задача да създава уникална по своята същност красота, осигурявайки с прецизната си работа здраве и комфорт на пациента. Поради тази причина ЗЪБОТЕХНИКАТА приляга единствено на творческите, съзидателно настроени, волеви и отдадени на мисията си личности, избрани да възвръщат усмивките на лицата на хората!
Съвременната зъботехническа лаборатория е сериозно високотехнологично предприятие, дискретно работещо в интерес на здравето, комфорта и красотата на своите пациенти.